AddatourAddatour
Forgot password?

Insula Evia – Hotel Artemision– Loutra Edipsos (Orașul Balnear)

Hotel Artemision 2*, Loutra Edipsos, Grecia

Varste copii
Cauta
Nu a fost gasita nici o oferta pentru datele selectate. Selecteaza alte date in formularul de cautare de mai sus sau solicita o oferta apasand butonul "Solicita Oferta".

Descriere hotel

Localizare: Hotel Artemision 2* se afla in centrul statiunii, la o distanta de 50 m fata de mare si de izvoarele romane cu apa sulfuroasa. In apropierea hotelului se afla o parcare publica, gratuita. Hotelul dispune de un lounge spatios ce include o zona de relaxare, o sala pentru mic dejun si o terasa mobilata. În apropierea hotelului se găsesc taverne şi magazine de suvenire.

Descriere: Un hotel primitor, elegant, ce oferă o atmosferă familială plăcută si îmbină confortul cu serviciile de calitate. Este situat în apropierea apelor termale. Cu personalul său calificat și atent la nevoile clienților, a devenit preferat de turistii ce ajung aici pentru un sejur in frumoasa statiune.

Facilităţi unitate de cazare: Artemision Hotel dispune de recepție, lift, bar, sală pentru micul dejun, parcare. Printre alte servicii disponibile se numără pilates, yoga, dans, zumba, ciclism interior. De asemenea, oaspeţii pot beneficia de masaj relaxant, într-o zonă special amenajată.

Facilităţi camere: Camerele dispun de internet, aparat de aer conditionat(contra cost), TV, frigider, balcon, seif, baie cu dus, uscator de par. O parte dintre camere dispun de vedere laterala la mare si o parte au vedere catre munte. Sunt decorate diferit, majoritatea în nuanţe de portocaliu deschis şi fiecare are o pictură moderna. Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei – 2/3 ori pe saptamana.

Descriere program

Ziua 1. CĂTRE GRECIA…
Întâlnire cu reprezentantul agenției la ora 19:30 în București în parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor și plecare la ora 20:00. Se va urma traseul București – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas –Salonic – Larisa – Glyfa (ferry) – Agiokampos – Pefki/Loutra Edipsos.

Ziua 2. INSULA EVIA
În cursul prânzului vom ajunge în stațiunea Loutra Edipsos. După ora 14:00 se va efectua cazarea la Hotel Artemision.

Zilele 3 – 8. INSULA EVIA
În aceste zile vă puteți bucura de tot ceea ce vă oferă stațiunea Loutra Edipsos, faimoasă pentru tratamentul balnear încă din antichitate, punând la dispoziția turiștilor peste 80 izvoare de apă termală bogate în fier, sulf și calciu. Localitatea îmbină casele tradiționale, cu hotelurile moderne. Deasemenea, puteți participa la următoarele excursii opționale:
*Excursie la Atena (aproximativ 35 euro/adult, 25 euro/copil 6-11,99 ani): Vă propunem să descoperiți capitala Greciei, Atena, într-un tur panoramic al orașului și vizitarea Complexului Acropole – bijuterie a arhitecturii antice. Apoi veți avea la dispoziție și timp liber - aproximativ 3 ore şi jumătate, pentru plimbare prin orașul vechi, cumpărături sau masa de prânz, iar înainte de plecare veți putea vedea schimbarea gărzii evzonilor de la Palatul Parlamentului. După-amiază plecăm spre insula Evia și sosim în stațiune seara, târziu.
*Croazieră la Lichadonisia (aproximativ 30 euro/adult, 25 euro/copil 6-11,99 ani): Aici veți descoperi una dintre cele mai frumoase plaje, situată în arhipelagul de insule vulcanice Lichadonisia. În cursul acestei mini-croaziere vom putea vedea o epavă situată la 10m sub apă, ruinele unui vechi sat, ruinele unei mănăstiri și, dacă suntem norocoși, o familie de foci. După turul insulelor cu vaporașul vom avea la dispoziţie aproximativ 4 ore pentru plajă şi servirea mesei de prânz la Beach Bar-ul de pe insulă. Apoi ne vom îmbarca din nou pe vas pentru o călătorie de încă 30 minute până în Agios Georgios.
*Excursie la Mănăstirile din nordul Eviei (aproximativ 20 euro/adult, 10 euro/copil 6-11,99 ani): Orice turist care ajunge în Evia trebuie să descopere mănăstirile situate în nordul insulei. În această excursie vizităm Parcul Național Drimona unde se află Mănăstirea Sfântul David și Biserica Sfântul Ioan Rusu – simbolul Eviei – făcătorul de minuni și vindecătorul celor bolnavi, biserică aflată în localitatea Prokopi (timp pentru vizită și masa de prânz –aproximativ 2 ore). După-amiază, întoarcere în stațiune.
*Croazieră pe Insula Skiathos (aproximativ 19 euro/adult, 14 euro/copil 6-11,99 ani): Îmbarcare din portul Pefki pentru a petrece o zi de vis pe vaporul Argonaftis (sau similar), unde echipa de entertainment vă va învața să cântați și să dansați grecește într-o atmosferă fantastică. Prima oprire pe Insula Skiathos este la celebra plajă Koukounaries, una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Veți avea timp liber pent ru plajă și înot (aproximativ 3 ore). Călătoria continuă către orașul-port Skiathos, unde vă veți plimba pe străduțele pietruite, înguste, către Biserica Sfântul Nicolae și veți avea timpul necesar (aproximativ 3 ore) pentru descoperirea fascinantului oraș Skiathos.
*Excursie la Plaja Ellinika (aproximativ 20 euro/adult/copil): Vă invităm să vă bucurați de o minunată zi la plaja sălbatică, cu nisip fin, Ellinika, una dintre cele mai frumoase din Insula Evia. Masa de prânz este inclusă.

Ziua 9. CĂTRE ROMÂNIA…
Eliberarea camerelor se va face dimineața la ora 9:00, apoi puteți profita de câteva ore timp liber pentru ultimele cumpărături. În jurul prânzului ne vom îmbarca și vom pleca spre România, pe traseul Loutra Edipsos – Agiokampos (ferry) – Glyfa – Larisa – Salonic – Promachonas – Kulata – Sofia – Ruse
– Giurgiu – București.

Ziua 10. DIN NOU ACASĂ!
În cursul dimineții, în funcție de trafic, vom sosi în București.

OBSERVATII:

- Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală,
cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;
- Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);
- Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;
- Check in 14:00 / Check out 09:00;
- Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;
- Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi;
- Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;
- Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare
staţiune.
- În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

SUPLIMENTE
» Cameră single: 85 €;
» Cină: 10 €/zi/pers. (se servește la taverna Captain Cook);
» Locuri preferențiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers/loc dacă se
achită în agenție, 10 €/pers/loc dacă se achită la autocar;
» Pentru sejur de 14 nopți se achită supliment transport autocar în valoare
de 40 €/pers.

REDUCERI
» Copil 0-11,99 ani gratuit, nu beneficiază de pat, achită 75 €
transport (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);
»Al doilea copil 0-11,99 ani, achită 50% din tariful de adult la cazare, beneficiază de pat (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi)
» Copil 12-17,99 ani achită 75% din tariful de adult la cazare,
beneficiază de pat (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);
» Pentru loc în TRIPLĂ reducere 10€/pers din tariful de loc în
cameră dublă (valabil doar pentru 3 adulţi plătitori);
» Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar (se aplica doar
daca locurile sunt solicitate in mod expres la momentul rezervarii).

NOTA: Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport dus-întors. Orele de îmbarcare se comunică odată cu transmiterea informării de plecare și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere. Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită. Grupul NU VA AȘTEPTA turiștii care întârzie la îmbarcare. În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cuautoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie!
ATENTIE – Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare! Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă!

INFO UTILE:
Clasificare unitate de cazare
Reprezintă o diferențiere din punct de vedere al calității serviciilor și facilităților oferite. Unitățile de cazare sunt clasificate în funcție de legislația țării în care se află. În Grecia, studiourile/vilele sunt clasificate în chei, iar hotelurile și aparthotelurile în stele. Numărul de stele/chei, diferă în funcție de fiecare unitate de cazare.

  • Bar
  • Centru Spa
  • Entertainment
  • Free Parking
  • Internet Wifi
  • Lift
  • Receptie
  • Sala Fitness
  • Sala pentru micul dejun

Guest Reviews (0 recenzii)

Tipul calatoriei:
Curatenie:
Comfort:
Locuri:
Facilitati:
Personal:
Raport calitate/pret:
* Campuri obligatorii
Sunt de acord cu termenii si conditiile Adda Tour, cu politica de confidentialitate si cu termenii si conditiile GDPR

Prin prezentul mesaj va informam ca in acest moment, serviciul comandat de dvs. nu este inca rezervat.
Revenim cu confirmarea sau infirmarea solicitarii dvs.
Tarifele sunt valabile in momentul transmiterii si pot suferi modificari in functie de disponibilitate.