AddatourAddatour
Forgot password?

Studio Panorama 3* 3*, Thassos, Grecia

Varste copii
Cauta
Nu a fost gasita nici o oferta pentru datele selectate. Selecteaza alte date in formularul de cautare de mai sus sau solicita o oferta apasand butonul "Solicita Oferta".

Descriere hotel

O locatie cocheta si linistita cu camere spatioase si dotari multiple, la doar 2 minute de plaja nisipoasa a statiunii Golden Beach si la 1 minut de zona cu taverne si magazine.

De 8 ani de zile in oferta agentiei, studio Panorama a ajuns in topul vanzarilor si preferintelor turistilor care aleg sa-si petreaca vacanta in insula Thassos!

ATENTIE : camerele din corpul B al studioului au aceleasi facilitati ca si cele din cladirea principala. Le recomandam familiilor cu copii deoarece sunt mai spatioase si au terasa.

Chicineta complet utilata; Hota ; Frigider; TV; Balcon / Terasa; Uscator de par; Grup sanitar cu dus; Prosoape; Seif ( 3€/zi/cam–se achita la fata locului); AC ( 5€/zi/cam–se achita la fata locului) ; Internet wifi (gratuit).

Gratar in curte; Se asigura curatenie o data pe sejur, precum si schimbarea lenjeriei si a prosoapelor; Se asigura consumabile.