AddatourAddatour
Forgot password?

Varste copii
Cauta
Nu a fost gasita nici o oferta pentru datele selectate. Selecteaza alte date in formularul de cautare de mai sus sau solicita o oferta apasand butonul "Solicita Oferta".

Descriere hotel

Localizat chiar in centrul statiunii Skala Prinos unde se afla si al 2-lea port al insulei ce face legatura cu orasul Kavala,  17 km de Limenas – capitala insulei si vis a vis de plaja. Hotelul reconditionat in vara anului 2017 in stilul vintage ofera o sedere placuta tuturor celor care isi doresc o vacanta relaxanta in special celor pasionati de lumea subacvatica – aflandu-se foarte aproape de cazare un centru <scuba diving> atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati. Plaja din statiune este in pare parte cu nisip , continua din port spre padurea cu pini , foarte buna pentru innotatori cat si pentru cei mici – marea fiind mult mai lunistita fata de alte statiuni.

Facilitati unitate cazare:

Restaurant , Bar , Internet Wifi , Parcare, sezlonguri si umbrelute contracost/consumatie . Se asigura curatenie zilnic  precum si schimbarea lenjeriei si a prosoapelor o data pe sejur.

Facilitati

  • Bar
  • Free Parking
  • Internet Wifi
  • Restaurant